Stappenplan

Voor je begint dien je je contactlenzen te verwijderen. Maak de wimpers en wenkbrauwen schoon met een olie vrije make-up remover en wacht even tot de haren opgedroogd zijn. Dit geeft het beste resultaat. Verwijder de twee beschermblaadjes en breng hydraterende crème aan op de ruwe zijde van het blaadje. Druk de blaadjes zachtjes onder de onder wimpers van beide ogen om verkleuring van de huid te voorkomen. Bescherm de rest van de huid rondom de ogen door een dunne laag hydraterende crème rondom de wenkbrauwen of de oogleden aan te brengen. Let wel op dat de haren niet in contact komen met de crème, want dan werkt het kleuren niet!  

Open de tube met kleur gel erin (1) en haal er wat gel uit, ongeveer de grootte van een erwt. Doe de gel in het plastic bakje. Breng het product aan op de wimpers zoals je mascara aanbrengt met het meegeleverde borsteltje. Hou je ogen open. De wimpers moeten compleet en gelijkmatig bedekt zijn met de gel van de wortels tot de puntjes. Wanneer je de zelfde kleur voor je wenkbrauwen gebruikt kan je deze ook gelijk insmeren, smeer met de haargroei mee. Laat dit twee minuten zitten.

Verwijder na twee minuten de gel eerst van de wenkbrauwen en daarna van de wimpers. Gebruik hiervoor een droog wattenstaafje of een tissue. Verdwijder de kleur voorzichtig en zo goed mogelijk, maar pas op dat de beschermende blaadjes niet verplatsen. Om een zo intens mogelijk resultaat te behalen dien je 5 minuten te wachten tot stap 4, voor minder intense kleur kan je gelijk door gaan.

Haal uit de tweede tube een beetje developer gel ter grootte van een erwt. Smeer de gel op de wimpers en wenkrauwen met behulp van de tinting stick. De haren dienen compleet bedekt te zijn van wortels tot punten. Let op, de developer gel moet transparant zijn, maak daarom tussen de behandelingen door de tube schoon met een tissue. Werk netjes zodat de huid zo min mogelijk verkleurd. Laat de gel een minuut intrekken.

Verwijder na een minuut de developer gel van de wenkbrauwen met een vochtig watje. Verwijder hierna de beschermende blaadjes weg en veeg de rest van de developer gel van de wimpers met een vochtig watje.

Let op: bevat zilvernitraat wat kan leiden tot vlekken op de huid bij contact. Deze verkleuring kan verwijderd worden met de BeautyLash sensitive Tint remover.